Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران در خصوص انتقال فاضلاب مراکز تفریحی واقع در منطقه ۱ تهران به داخل رودخانه دربند، گفت: یکی از مواهب طبیعی و ارزشمند شهر تهران وجود رود دره‌های هفت گانه در پایتخت است که وجود این رود دره‌ها برای پایتخت بسیار ارزشمند و حیاتی است.

وی افزود: شهر تهران با موضوع تراکم جمعیت، افزایش آلودگی هوا، تردد‌های بالای روزانه و ساز‌های بی‌رویه درگیر است که این درگیری موجب شده نیاز به وجود این رود دره‌ها بیشتر احساس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدراعظم نوری تأکید کرد: این رود دره‌ها برای پایتخت یک فرصت و هم یک نعمت است و تمام تلاش ما این است که این رود دره‌ها طبیعی بمانند و کیفیت خود را حفظ کنند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران ادامه داد: متأسفانه در سنوات گذشته رود دره‌ها به کانال‌هایی تبدیل شده که با بتن پوشانده شده و از حالت طبیعی خود خارج شده است.

صدراعظم نوری ادامه داد: این تغییر ماهیت موجب می‌شود در زمان بروز بارش‌ها و جاری شدن روان آب‌ها این رود دره‌ها نتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی اظهار کرد: در صیانت از رود دره باید به این نکته مورد توجه قرار بگیرد که حریم آن‌ها حفظ شود و این حفظ حریم از طریق کنترل ساخت و ساز‌های بی‌رویه و ایجاد مراکز تفریحی فاقد مجوز ممکن می‌شود.

صدراعظم نوری بیان کرد: بسیاری از این ساخت و ساز‌ها در منطقه ۱ به صورت مراکز تفریحی و گردشگری بوده که موجب شده فاضلاب این مراکز به داخل رودخانه ریخته شود و آب پاک و زلالی که از کوه جاری می‌شود را آلوده کند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: آب زلالی که از کوه جاری می‌شود دارای مواد معدنی ارزشمندی است که به جای اینکه مورد بهره برداری و استفاده صحیح قرار بگیرد، همواره با پسآب رستوران‌ها مخلوط و آلوده می‌شود.

وی بیان کرد: هنگامی که این آب به پایین دست می‌رسد، آبی است آلوده و کدر، و جای تأسف این است که بخشی از شهروندان به علت اطلاع نداشتن از آلوده بودن این آب، آن را برای آبیاری مزارع خود استفاده می‌کنند و مسیر آن را به سوی مزارع تغییر می‌دهند.

صدراعظم نوری اظهار کرد: این آلودگی موجب می‌شود چرخه‌ای به وجود آید که در آن محصولات تولید شده به وسیله این آب‌ها، مورد مصرف انسان قرار بگیرد و در نهایت منجر به بروز انواع بیماری‌های واگیردار و غیرواگیر در بین انسان‌ها می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: در رابطه با برخورد با مراکز تفریحی و تفرجگاه واقع شده در منطقه ۱ تهران که با فاضلاب خود آب رودخانه را آلوده می‌کنند، با شهردار منطقه رایزنی‌های خوبی صورت گرفت که یکی از تصمیمات این بود، با مراکز فاقد مجوز که در محدوده حریم رودخانه اقدام به ساخت رستوران و مراکز خدماتی کرده‌اند، برخورد شود.

وی بیان کرد: برخورد با این مراکز محدود به زمان مشخصی نیست و این بازرسی و برخورد در تمام طول سال انجام می‌شود و کلیه مراکزی که فاقد مجوز لازم از کمیسیون سلامت و بهداشت محیط زیست هستند، برخورد‌های لازم صورت می‌گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر پایتخت شورای شهر تهران گردشگری محیط زیست شورای شهر تهران دربند درکه صدراعظم نوری انتقال فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی